Contact

Groesbeeks TTL Spoorlaan 8a
6562 AM Groesbeek
T 024 - 397 1639
F 024 - 397 6803
info@groesbeeksttl.nl

 

Kronen, bruggen en facings

  • Kronen

Een kroon is een speciale overkapping van metaal of porselein (of beide), die over een beschadigde of misvormde tand of kies wordt aangebracht. De kroon geeft meer stevigheid en bescherming aan de tand of kies onder de kroon. De tandtechnicus zorgt ervoor dat de kroon wordt aangepast aan de vorm en kleur van uw eigen tanden of kiezen.

 

  • Bruggen

Een brug is één van de manieren om een of meerdere ontbrekende tanden en/of kiezen te vervangen. Een brug wordt verankerd aan één of twee aangrenzende natuurlijke tanden(of implantaten). De brug wordt met behulp van cement vastgezet en is niet door uzelf te verwijderen. Het Groesbeeks TTL is bekend met alle mogelijke implantaatsystemen. Middels de nieuwste technieken vervaardigen wij kroon- en brugwerk van de hoogste kwaliteit.

 

  • Facings

Heeft u verkleurde tanden of een onregelmatig gebit met veel spleetjes ertussen dan kunnen facings de oplossing bieden. Facings zijn dunne laagjes van composiet of keramiek die op uw tanden worden gelijmd. Belangrijk bij het maken van facings is dat het resultaat natuurlijk blijft. Het deskundige team van het Groesbeeks TTL stelt samen met u de juiste kleur en vorm vast.

  • Implantaten voor kronen en bruggen (alle voorkomende systemen)