Contact

Groesbeeks TTL Spoorlaan 8a
6562 AM Groesbeek
T 024 - 397 1639
F 024 - 397 6803
info@groesbeeksttl.nl

 

Informatie patiënten

Onbezorgd kunnen praten en lachen of eten zonder pijnklachten lijkt heel vanzelfsprekend, maar dat is helaas niet voor iedereen het geval. 

 

Bijvoorbeeld omdat er tanden en-of kiezen ontbreken, tanden niet mooi aansluiten tegen elkaar. Maar ook omdat kronen, bruggen, implantaten of protheses pijnklachten veroorzaken of verouderd zijn. Of omdat uw gebit dermate verkleurd is dat u niet vrijuit durft te praten of te lachen.

 

Herkent u zich hierin en bent u patiënt bij een van de tandartspraktijken die is opgenomen in het overzicht “Tandartspraktijken”? 

Dan kan het Groesbeeks Tand Technisch Laboratorium veel voor u betekenen. 

 

Wij verzoeken u in eerste instantie altijd contact met uw eigen tandartspraktijk op te nemen. Van daar uit begint het behandeltraject. Uw tandarts zorgt er ook voor dat u een offerte ontvangt voor de kosten van de behandeling.

 

Samen met u bekijkt de tandarts wat de mogelijkheden zijn. 

Uw tandarts kan voor extra advies de klinisch prothese technicus van het Groesbeeks TTL inschakelen. Deze is op vaste dagdelen of op afspraak aanwezig in de praktijk van úw tandarts. 

 

Is behandeling door de klinisch prothese technicus nodig, dan vindt dit in de meeste gevallen plaats in uw eigen tandartspraktijk. Mocht het efficiënter zijn om (delen van) de behandeling uit te voeren bij het Groesbeeks TTL, dan staat onze ruime behandelkamer inclusief internetaansluiting volledig tot uw beschikking. 

 

Door de intensieve samenwerking van uw tandarts met de klinisch prothese technicus bent u verzekerd van een speciaal voor u opgesteld maatwerk- behandelplan.

En met een stralende glimlach als eindresultaat!

 

Onze producten

Het Groesbeeks TTL levert een groot aantal producten waarmee wij uw gebit kunnen verfraaien en u weer onbezorgd kunt praten, lachen en eten!